Femke Arnouts

De Grote Puntje Puntje Show
(2021 - 2024)

afbeelding.png

‘Ik wil niet ouder worden dan 10, wat moet ik doen?’, ‘Hoe versla ik het monster onder mijn bed?’ en ‘Hoe maak je eigenlijk vrienden?!’

De meeste vragen des levens worden binnenstebuiten gekeerd onder het genot van een drankje in een bruin café. Maar zolang je minderjarig bent, kom je daar simpelweg niet binnen. Wat nou, als je met je meest prangende vraag terecht kunt bij een kinderkroeg bij jou om de hoek? Dé plek waar maandelijks De Grote puntje puntje show plaatsvindt en waar we samenkomen om te bekokstoven, uit te dokteren en te dromen over de toekomst. Waar je borrelpraat, hoogoplopende discussies en onverwachte antwoorden zult vinden, geheel en speciaal voor kinderen en hun ouders.

De Grote Puntje Puntje Show is een muzikale theatershow voor 6+, die steeds in één dag wordt gemaakt rondom een wisselende thema’s. Het makerscollectief van De Grote puntje puntje show, bestaande uit spelers, schrijvers, muzikanten en een chef-kok, zorgt steeds voor een zondagochtend gevuld met verhalen, humor, wetenschap en poëzie.